O Nama

Sa skromnih 4 radnika koliko je poduzeće PALOČ d.o.o. imalo prve godine rada – 1994., broj zaposlenih se konstantno povećavao širenjem područja djelatnosti poduzeća. Danas, 2016. poduzeće broji preko 40 radnika, a bavimo se proizvodnjom i distribucijom deterdženata, maloprodajom, veleprodajom, bavimo se i proizvodnjom električne energije te izgradnjom malih hidro elektrana, vršimo usluge rada s građevinskom mehanizacijom te usluge transporta. U suradnji s povezanim poduzećem DIM – KAMENOLOM d.o.o. Žepče započeli smo 2012. godine proizvodnju i prodaju kamena.

Na tržištu BiH posebno smo prepoznatljivi po proizvodnji deterdženta i sredstava za čišćenje pod markom POWER i OMIX. Trenutno proizvodimo 40 proizvoda, prilagođavajući se konstantno zahtjevima i potrebama tržišta. Plasman i distribucija proizvoda obavlja se na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, direktnim narudžbama ili putem komercijalista. Također, naše proizvode možete kupiti i u Republici Kosovo za koju je uvoznik firma NPT „Edona“ Vushtrri, Kosovo.

Glavni cilj našeg poduzeća je zadržati postojeću razinu kvalitete te uz pristupačne cijene opravdati povjerenje naših kupaca kako bismo osigurali stalno mjesto na tržištu kemijskih proizvoda.

Naša Misija

Biti prepoznat u svijesti ljudi po iznimnoj kvaliteti proizvoda uz pristupačnu cijenu nudeći ih po cijelom teritoriju BiH uz efikasnu i brzu distribuciju. Dugogodišnjim iskustvom izgradnje malih hidroelektrana želimo podići kvalitetu i dostupnost električne energije uz što manji negativni utjecaj na okoliš.

Naša Vizija

Postati vodeće poduzeće na tržištu BiH u djelatnostima proizvodnje i distribucije deterdženata, električne energije i izgradnje malih hidroelektrana stavljajući kupca na prvo mjesto, a zaposleniku omogućiti što pozitivnije radno okruženje.
Naš dugoročni cilj je prodor na nova tržišta ugovaranjem novih poslova kako na području BiH tako i na međunarodnom tržištu, a sve na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja i konkurentnosti.

Upoznajte naš tim

Anto Zeko

Generalni direktor

Irena Vuković

Rukovoditelj računovodstva

Igor Zeko

Rukovoditelj komercijale

Ivanka Bikić

Tehnolog

Marina Radić

Računovodstvo

Velimir Zeko

Veleprodaja